Theo Ragas, uw webontwikkelaar
M

Voel u vrij om hieronder mijn portfolio te bekijken. Bevalt hetgeen u ziet? Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie of toelichting.

Klik op de foto's voor meer informatie en de link naar het geleverde product.
Klik hier om alle informatie in/uit te klappen.

Stempels huren(.com)

Voor veel ondernemers in de bouwsector is het een bekend probleem. Tijdens rustige periodes staat uw loods vol met materieel. Het levert niks op, het kost alleen maar geld! Of juist in de drukke periodes kunt u het op wel meerdere locaties tegelijk inzetten. Maar daarvoor is uw materieelbestand wellicht te klein. De mannen van Vollenbroek bieden de oplossing aan, zij verhuren hun materieel.

De website is opgebouwd met een responsive design!

bezoek de website

Fotoshoot retro wielrennen

Retro wielrennen, het nostalgische gevoel van de eerste wielerwedstrijden opsnuiven. Met bijpassende wielrenshirts, gehaakte handschoentjes en een gevulde bidon stappen de deelnemers op oude wielrenfietsen. Fietsen die veelal de schakeling op het frame hebben maken het geheel af.

Tijdens de eerste try-out werd ik door bedenker Peter Jansen gevraagd om een fotoshoot te maken. Hangend uit de volgauto met de camera in de hand, zittend in de berm, op de kop hangend voor details. Al met al een geslaagde try-out én fotoshoot.

bekijk de fotoshoot op Flickr

Foto voor folder Gebr. Fuite

Gebr. Fuite is een familiebedrijf die haar naam bekend heeft gemaakt door het leveren van kwalitatief hoogstaande assortiment voor de agrarische industrie.

Één van de foto's die ik heb gemaakt tijdens mijn fotoshoot bij Blom is gebruikt door de Gebr. Fuite voor één van hun folders.

bekijk de folder

Trees Blom

Het dragen van kinderen kan voor zowel ouder als kind een last zijn. Trees Blom is draagconsulent en adviseert ouders in hoe zij hun kind kunnen dragen. Met verschillende technieken kunt u uw kind dragen en toch de handen vrij hebben!

De website is uitgerust met een responsive design.

bezoek de website

Fotoshoot Blom

Tijdens het ontwerpen van de website voor de familie Blom is mij gevraagd om een fotoreportage te maken van hun boerderij. Het was een interessant kijkje achter de schermen!

bekijk de fotoshoot op Flickr

Boer Blom

De familie Blom uit Didam is trotse eigenaar van een kalveren boerderij. Zij wilde graag een klein deel van hun vlees vanaf huis verkopen. Veel verser dan dit vlees kun je niet krijgen. Voor de echte Bourgondiër is het een absolute aanrader om hier vlees te bestellen.

Het beheerpaneel van deze website is aangevuld met een (eenvoudig) bestelsysteem.

bezoek de website

LiLa Hairdesign

In het pitoreske Drempt heeft Linda Larink haar droom verwezenlijk. De schuur naast het huis moet man Bertram delen zodat zij haar eigen kapsalon kon beginnen. Ondertussen is de kapsalon een begrip geworden in Drempt en omstreken en niet meer weg te denken.

bezoek de website

Schenning hoveniers

Schenning hoveniers is een éénmanszaak van Ronnie Schenning. Na jarenlange ervaring op te doen bij een hovenier, heeft hij de beslissing genomen een eigen bedrijf op te starten. Geen tuin te groot voor deze vakman.

bezoek de website

Stewegroen

Kan uw tuin een flinke onderhoudsbeurt gebruiken? Of een complete make-over? Of nieuw aanleggen? Geen probleem voor deze hovenier uit Loerbeek. Stewegroen is door de jaren heen gegroeid tot een bekend hovenier in de regio.

bezoek de website

Poerrumshof

In het plaatsje Lievelde vindt u Theo & Franny Lurvink, met hun Duitse Herder kennel "de Poerrumshof". Door de dagelijkse training van de honden worden zij opgeleid tot politiehonden van de hoogste kwaliteit.

Het beheerpaneel van deze website is aangevuld met een nieuwsmodule, gastenboek en 'hondenmodule'.

bezoek de website

Vollenbroek betonbouw

Nogmaals voor de gebroeders Vollenbroek een website voor hun betonbouwbedrijf. De beginpagina is aangevuld met een zogeheten 'jQuery Slide', die een aantal van hun topprojecten weergeeft. Ook hier is het beheerpaneel voorzien van portfolio module.

bezoek de website

Vollenbroek betonwerken

Voor de mannen van Vollenbroek is geen constructie te groot. Door de jaren heen hebben zij zich weten te profileren als een betonbouwer van hoge kwaliteit. Met hun grote collectie aan materieel weten zij elk gebouw ruwbouw hoog te krijgen.

Het beheerpaneel voor hun website is aangevuld met een portfolio module.

bezoek de website

Dorpshuis de Braempt

In het centrum van Braamt staat het dorpshuis "de Braempt", een plek voor ondermeer vereniging en de damesgym aktief Braamt.

bezoek de website

Houtsierkunst

Met een kettingzaag, hamer en beitel weet Cor Plones in zijn vrije tijd elke boomstam om te toveren in de meest uiteenlopende beelden. Een kunstvorm op zich!

bezoek de website